تیر 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

عشق و محبت

هیچکس نـفهمیـــــد که « زلـیخـــــــا » مــَـــــــــرد بـود ..! میــــدانی چــــــــــــرا ؟؟؟ مـــــردانـــگی میــخواهـــــد مــــــــانـدَن ، پــای عشــــــقی که مـُـــدام تـو را پـــس میــــزَنــد

جستجو

موضوعات

« احمد شاملو »

پاناکوتا_شکلاتی

1398/01/09

  12:08:00 ب.ظ, توسط سيد فريبا سجاديان مرزبالي  
موضوعات: بدون موضوع

پاناکوتا_شکلاتی

#‌پاناکوتا_شکلاتی
? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
پاناکوتای شکلاتی
مواد لازم:
شیر 2 پیمانه
خامه صبحانه 1/4 پیمانه
پودر ژلاتین 1.5 قاشق سوپخوری
شکر 6 قاشق سوپخوری
پودر کاکائو 4 قاشق چایخوری
وانیل 1/8 قاشق چایخوری
شکلات 20 گرم
روش تهیه:
پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه شیر خنک می ریزیم و می گذاریم تا حالت اسفنجی پیدا کند سپس با ماکروفر یا به روش بن ماری حرارت می دهیم و بهم میزنیم تا پودر ژلاتین کاملا حل شود.
خامه را با قاشق کمی بهم می زنیم و شیر را کم کم اضافه می کنیم و با شکر روی حرارت می گذاریم تا داغ شود و شکر حل شود حل که شد از حرارت برمی داریم و پودر کاکائوی الک شده و وانیل را اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم و بعد مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه می کنیم و باز بهم می زنیم تا کاملا یکدست شود.
این دسر را می توانید بصورت یک تکه در یک قالب هم درست کنید و یا به صورت تک نفره آماده کنید.
بعد به مدت چهار ساعت داخل یخچال قرار بدین، برای خارج کردن دسر از ظرف لبه های دسر رو به با چاقو از ظرف جدا کنید بعد راحت خارج میشه.
برای تزیین میتونید از شکلات تخته ای که روی حرارت غیر مستقیم کاملا ذوب و روان شده استفاده کنید. البته نباید داغ روی پاناکوتا بریزید که پاناکوتا از حالت خارج نشه. نیم ساعت هم برای سفت شدن شکلات داخل یخچال بزارید.


فرم در حال بارگذاری ...