اردیبهشت 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

عشق و محبت

هیچکس نـفهمیـــــد که « زلـیخـــــــا » مــَـــــــــرد بـود ..! میــــدانی چــــــــــــرا ؟؟؟ مـــــردانـــگی میــخواهـــــد مــــــــانـدَن ، پــای عشــــــقی که مـُـــدام تـو را پـــس میــــزَنــد

جستجو

موضوعات

« کودک خود راکودک خود را »

خاگینه_فرفره_ای

1398/02/24

  04:30:00 ب.ظ, توسط سيد فريبا سجاديان مرزبالي  
موضوعات: بدون موضوع

خاگینه_فرفره_ای

#خاگینه_فرفره_ای

شربت خاگینه :
شکر : 3 پیمانه آب : 1پیمانه
شکر و آب رو باهم مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود و مایع غلیظی به دست اید… حرارت روخاموش کرده واجازه دهیدخنک شود

1عددتخم مرغ و100گرم کره و باهم مخلوط نموه و1/2پ ماست و1ق.م بیکینگ پودر را هم باهم مخلوط کرده…. تخم مرغ رو که مخلوط کردید… مخلوط ماست رو بهش اضافه کنید، و کمی نمک زده… کم کم ارد بیفزایید… در حدی ارد بیفزایید که خمیر به دست نچسبد…. وقتی خمیر اماده شد و اون رو مدل داده من دور سیخ چوبی کباب حسینی پیچیدم و در روغن داغ سرخ کنید، … و همونجوری داغ داغ داخل شربت انداخته به مدت 20دقیقه

بعد که از حرارتشون کم شد از یکطرف چوب کباب رو اروم بچرخونید وقتی چرخید آروم از داخل خاگینه خارج کنید
نوش جان
میتونید با خلال و پودر پسته تزیین کنید


فرم در حال بارگذاری ...