تیر 1403
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

عشق و محبت

هیچکس نـفهمیـــــد که « زلـیخـــــــا » مــَـــــــــرد بـود ..! میــــدانی چــــــــــــرا ؟؟؟ مـــــردانـــگی میــخواهـــــد مــــــــانـدَن ، پــای عشــــــقی که مـُـــدام تـو را پـــس میــــزَنــد

جستجو

موضوعات

« کمپوت_سیبقدر آدم خوب های زندگیمون رو یه کم بیشتر بدونیم »

شور_ترشی

1398/01/08

  07:33:00 ب.ظ, توسط سيد فريبا سجاديان مرزبالي  
موضوعات: بدون موضوع

شور_ترشی

#شور_ترشی

اندازه لیوان200 میلی لیتر هست.
2 لیتر آب
1.5 لیوان سرکه انگور
6 قاشق غذاخوری نمک درشت
1 قاشق غذا خوری شکر
1 قاشق چای خوری جوهرلیمو
سیر به میزان لازم
نخود مقداری
ظرف ترشی 2لیتری هست برای مواد ترشی اول تمام مواد گفته شده راخوب بشویید وخشک کنید.شیشه ترشی را با آب جوش استریل وخوب خشک کنید.
کلم برگ،خیارسبز، ،هویج،خیار چنبر، سیر،گوجه سبز
برگ بو(دلخواه) ،فلفل سبز،
گل کلم،دانه فلفل سیاه(دلخواه)
در ظرف ترشی مقداری نخود خام ریخته وطبق فیلم تمام مواد را خرد کنید ولایه به لایه روی هم بریزیدوترکیب سرکه وٱب ونمک وشکر وجوهر لیمو را روی مواد بریزید ودرآن راببندیدباید دقت کنید که کل شیشه از مواد وسرکه پر شده باشه وگرنه ترشی کپک میزند.ظرف ترشی را در جای خنک وتاریک نگهداری کنید ترشی شما 20 روزه آماده هست اضافه کردن چند عدد نخود خام در ترشی سرعت آماده شدن شور ترشی را بالا میبرد


فرم در حال بارگذاری ...

 
مداحی های محرم